Γιατί πρέπει να έχω προβολές, Μου αρέσει και Σχόλια στο YouTube;

Ο κύριος στόχος οποιουδήποτε ανεβάζει βίντεο στο YouTube είναι να προσεγγίσει περισσότερα άτομα. Ο τρόπος για να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα είναι να καταγραφείτε υψηλότερα. Η χρήση παρόμοιου αλγορίθμου αποτελεσμάτων με την Google, αλλά με ορισμένες μοναδικές δυνατότητες της κατάταξης του YouTube για τον προσδιορισμό του αριθμού των προβολών στο YouTube είναι πολύ σημαντική.

Κατά τον προσδιορισμό του αριθμού των βίντεο στις κορυφαίες τάξεις των λέξεων με υψηλό αριθμό αναζητήσεων αλλά και στις τάσεις, λαμβάνονται σοβαρά υπόψη στατιστικά δεδομένα όπως ο αριθμός των προβολών, ο αριθμός των “Μου αρέσει” και “Δεν μου αρέσει”, καθώς επίσης και τα σχόλια. Εάν σκοπεύετε να βρεθείτε στις κορυφαίες θέσεις, πρέπει να λάβετε προβολές στο YouTube για να βρεθεί το βίντεό σας στις κορυφαίες θέσεις πιο γρήγορα. Με αυτόν τον τρόπο, το βίντεό σας θα προσεγγίσει περισσότερους οργανικούς χρήστες με το αποτέλεσμα της κατευθυνόμενης προβολής.

Στη Siteproduction παρέχουμε υπηρεσίες με Likes, Dislikes και Σχόλια στο Youtube, ενώ επίσης Likes σε σελίδες σε Facebook, Instagram και οποιαδήποτε κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε υψηλές κριτικές σε Google και Facebook.

Κάποια από τα σημαντικά οφέλη της αγοράς των likes στο Facebook είναι:

  1. Αύξηση της απήχησης
  2. Προσέλκυση νέων θαυμαστών
  3. Είναι οικονομικά αποδοτικό
  4. Καλύτερη θέση κατάταξης
  5. Αύξηση ορατότητας
  6. Γρήγορη ισχυροποίηση επωνυμίας
  7. Καλύτερη μετατροπή (αγορές, επικοινωνία, κλπ)

 

Γιατί πρέπει να αγοράσετε Likes στο Facebook;

Με ένα μεγάλο αριθμό likes στη σελίδα σας στο Facebook, είναι εύκολο να αυξήσετε την προβολή της σελίδας σας. Καθώς λαμβάνετε πραγματικά likes, τα άλλα άτομα θα βλέπουν τη σελίδα στο χρονολόγιό τους και η σελίδα σας θα έχει καλύτερη κατάταξη στον αλγόριθμο του Facebook. Επιπλέον, θα γίνει ελκυστικότερη από όσους επιθυμήσουν να σας ακολουθήσουν ενώ θα ισχυροποιήσετε το brand name σας και θα σας δώσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Γιατί πρέπει να αγοράσετε κριτικές στο Facebook και στη Google, είναι σημαντικές;

Οι καλές κριτικές στη σελίδα σας στο Facebook όπως και στη Google δημιουργούν εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας και σας δίνουν αξιοπιστία στην αγορά. Ένας πελάτης που μπορεί να δει ξεκάθαρα τις κριτικές 5 αστέρων σας είναι πιθανό να έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην επιχείρησή σας έναντι εκείνων που δεν μοιράζονται κριτικές πελατών.